Handel via nettet vækster eksplosivt

En hel del shops på nettet frembyder til alt held alverdens leveringsmuligheder. Det mest populære er efterhånden levering til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Fragtformen er altså ret problemfri, og i mange tilfælde tilmed den mest betalelige metode til levering.

Du burde alternativt påtænke at bestille varerne til levering hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen bliver beklageligvis en tak mere omkostningsfuld, men omvendt i høj grad smertefri. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, men den løsning kræver at du opholder dig nærved online forhandlerens lager.

En hel del webbutikker byder på dag-til-dag levering på de fleste af deres varer, som dog er regnet ud fra at handlen gemmenføres tidligere end et angivent klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få ordren skippet afsted forud for at de logistikansatte tager hjem.

Nogle få e-firmaer tilbyder portofri levering, men i reglen gælder det kun hvis der erhverves for et bestemt beløb. Ellers må du snuppe den prisbilligste leveringsversion, hvilket tit – hvad end man bor ved København, Aabenraa eller Vojens – vil være at få bragt varerne til et udleveringssted.

De fleste forretninger på nettet giver løfte om levering på næste hverdag

Det er jo efterhånden super enkelt for os alle at finde frem til de bedste priser på tværs af netshops hos Pixo og følgelig har de fleste online forretninger set sig nødsaget til at nedskære salgspriserne på specielt deres bedst i test produkter – til piger og drenge, og desuden også til herrer og damer – betragteligt, og endda nogle gange yde fragtfri levering.

Trods dette kan det til hver en tid være profitabelt at analysere diverse internet firmaer efter rabatkoder før du placerer ordren, sådan at man er sikker på at indhente den mindst kostelige pris.

Man må alligevel være så påvagt, at i tilfælde af at en forhandler på nettet sælger deres produkter til en pris der kan virke ekstraordinært attraktiv, så kan det mange gange være et karakteristika der viser en uærlig e-forretning. Køb med kort er trods alt dækket ind under en ordning, hvilket beskytter dig som kunde imod falske netshops.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage nytte af et afdragstilbud fra fx ViaBill, hvis du tilstræber at godtgøre regningen over tid.

Forud for at nogen handler på en internet butik kunne de egentlig betragte e-shoppens forretningsbetingelser, men det er almindeligvis ikke super interessant.

Alternativet kunne derfor være at finde ud af om internet firmaet er godkendt af e-mærket, som længe har været et sympol på at online forhandleren føjer de officielle danske regler, samt at online shoppen ofte gennemses af jurister der er indført i de gældende regler. Derudover giver det dig chance for opbakning, når du udsættes for udfordringer med dit køb.

Tillige er det anbefalelsesværdigt at køberen er klar over de mest relevante forhold der indvirker på transaktionen, for eksempel hvilken returpolitik internet butikken benytter. I den forbindelse er det på samme måde essesentielt, at man stadig bibeholder sin købsbekræftelse, således man altid kan vidne om handlen, om man er kvinde eller mand.

Shopping på nettet sker på tablets

Trustpilot leverer super ærlige chancer for at gennemstøve en lang række eksisterende konsumenters ratings og derfor tilråder vi, at du tolker e-butikkens bedømmelser inden du shopper.

Facebook forærer dig endvidere ganske fornemme genveje til at få en idé om internet webshoppens troværdighed. Derudover møder vi en del forhandlere på nettet hvor man kan offentliggøre en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket desuden burde bruges til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Dette website finansieres af reklamer. Vi har tætte samarbejder med forskellige shops på nettet i form af at vi introducerer forretningernes tilbud, og tager godtgørelse når en af de besøgende på vores side realiserer en transaktion.

«
»