Nethandel vokser kraftigt

Adskillige internet shops udlover nu et hav af forskellige leveringsmåder. Den mest benyttede er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de købte produkter når du har lyst. Muligheden er jo særdeles smertefri, samt mange gange tilmed den mest letkøbte leveringsmodel.

Du kunne endvidere udse dig at vælge at få sendt til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Fragtformen er en gang i mellem en kende mindre prisbillig, men ydermere yderst ligetil. Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men det står og falder med at du lever nær netshoppens lager.

Fragttiden er jo ret så vital om man behøver produkterne om få sekunder, så i det øjemed er det utvivlsomt fornuftigt at du efterser den estimerede leveringsdato for det respektive produkt.

Størstedelen af shops på nettet annoncerer muligheden for dag-til-dag levering på en række varer, men som ikke desto mindre regnes ud fra at ordren indsendes inden et aftalt tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ekspederet forinden logistikpersonalet har fyraften.

Et stort udvalg af muligheder for fragt

Det er i dag usædvanlig overkommeligt for folk at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på forskellige internet forhandlere i Danmark på https://www.provinskunsten.dk og derfor har utallige shops på nettet fundet det nødvendigt at presse priserne på specielt deres bedst i test produkter – til babyer og børn, og tillige også til kvinder og mænd – drastisk, og endda nogle gange præstere fragt uden beregning.

Det kan dog til hver en tid være nyttigt at kontrollere nogle online virksomheder efter tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er tryg ved at antage den mest betalelige pris.

Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du overveje et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at betale betalingen over et længere tidsrum.

Inden nogen bestiller på en e-forhandler kunne man utvivlsomt se på forhandlerens handelsaftale, dog er det bare ikke særlig morsomt.

En nem løsning er at tjekke om internet shoppen er e-mærket, hvilket ofte er en indikation om at internet selskabet forsvarer dansk lovgivning, tillige med at online firmaet hyppigt kontrolleres af fagmænd som har meget erfaring med retningslinjerne. Desuden får du genvej til støtte, såfremt du udsættes for problemstillinger med dit køb.

Vældig enkelt for forbrugerne at vurdere prisniveauet

Trustpilot frembyder regulære anstændige løsninger til at gennemstøve en stor gruppe øvrige forbrugeres bedømmelser og på grund af dette er det en hjælp, at du betragter e-butikkens kritik før du handler.

Facebook medfører lignende fuldt ud hensigtsmæssige genveje til at få indtryk af internet shoppens kundetilfredshed. Her møder vi mange internet firmaer hvor det er muligt at publicere en evaluering af deres køb, som ydermere burde anvendes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Anvisninger omkring produkter og internet forhandlere ajourføres fra tid til anden, men vi giver ingen garanti imod korrektioner der kan være udført siden seneste opdatering af hjemmesidens data.

«
»