Folk handler via butikker på nettet

Masser af e-handler yder i vore dage mange forskellige leveringsformer. Den mest anvendte er efterhånden pakkeshops, som gør det muligt at hente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er jo yderst gnidningsløs, samt ofte endda den mindst kostelige slags levering.

Leveringstiden kan i nogle tilfælde være yderst væsentlig når du står og skal bruge produktet om kort tid, og derfor er det rimelig centralt at man checker den anslåede leveringsdato på det pågældende produkt.

Masser af internet webshops tilbyder dag-til-dag fragt på deres primære produkter, hvilket er underforstået at ordren indsendes tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få dit nye produkt pakket før medarbejderne har fri.

Nogle få internet forretninger frembyder levering uden gebyr, men i mange tilfælde er det under betingelse af at man handler for en fastsat sum. Som alternativ skal man udse dig den billigste form for fragt, der i mange tilfælde – ligegyldigt om man bor ved Kolding, Middelfart eller Assens – er at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted.

Undersøg om e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen

Det er ret fremkommeligt for folk at sammenligne priser på tværs af online butikker og så har utallige internet forhandlere været presset til at at nedskære salgspriserne på varerne – til drenge og piger, samt til mænd og kvinder – en hel del, og endda nogle gange byde på levering uden gebyr.

Men det kan immervæk blive rentabelt at tjekke visse butikker på nettet efter tilbud forinden du shopper, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest attraktive pris.

Du skal ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en netshop sælger et produkt til en udsalgspris der kan ses som hamrende overkommelig, så bør det for det meste være et tegn på en bedragerisk netshop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omsluttet af en lov, som beskytter køber imod uægte e-forhandlere.

Vi tilråder betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil klare betalingen i flere bidder.

Føres tilsyn med af specialister der forstår de gældende regler

Inden folk bestiller i en shop på nettet behøver de i princippet tage stilling til netshoppens handelsaftale, det er dog almindeligvis ikke videre interessant.

Et nemmere alternativ kunne være at granske om internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det almindeligvis er et tegn på at online butikken overholder de danske regler, samt at e-shoppen jævnligt monitoreres af fagfolk som kender til lovgivningen. Derudover tilbydes du lejlighed til at få assistance, for så vidt du møder dilemmaer med din bestilling. Her finder du mere information.

Tilmed går vi ind for at man er opmærksom på de mest basale reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet, for eksempel den returret e-firmaet tilsikrer. Her er det ydermere relevant, at man når som helst beholder ens kvittering, således man altid vil kunne bevidne sin ordre, uafhængig om du søger efter varer til en dame eller herre.

Vældig let for alle og enhver at vurdere prisniveauet

Trustpilot medfører ret strålende chancer for at studere en række forhenværende forbrugeres ratings og på grund af dette kan det anbefales, at du analyserer e-shoppens omtaler før du færdiggør din shopping.

Facebook bringer dig tilsvarende en række relevante løsninger til at få et kig ind i webbutikkens popularitet. Desuden er der faktisk online forhandlere hvor det er muligt at udfærdige en anmeldelse af deres køb, som desuden burde bruges til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Hjemmesiden er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi har samarbejdsaftaler med en hel del internet virksomheder hvor vi introducerer deres produkter, og tager imod betaling såfremt en af de besøgende på vores hjemmeside foretager en handel.

Fakta om tilbud og online butikker understøttes fra tid til anden, men det er ikke muligt for os at give garantier imod ændringer der kan være iværksat siden seneste opdatering af sidens informationer.

«
»