Vælg en side

Überlube Luksus Glidecreme 100 ml

DKK 229,00

Luksusglidecreme fra überlube til den kræsne bruger. Duft- og smagsneutral. I flot, diskret 100 ml. glasflaske, perfekt til intim massage, kropsmassage, sex og sammen med sexlegetøj af hårde materialer som f.eks. glas og metal. Må ikke benyttes sammen med … læs mere her

Er Überlube Luksus Glidecreme 100 ml på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb Überlube Luksus Glidecreme 100 ml

Varenummer (SKU): 851674003015 Varekategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Überlube Luksus Glidecreme 100 ml her:
Überlube Luksus Glidecreme 100 ml

Überlube Luksus Glidecreme 100 ml Fakta

  • Navn: Überlube Luksus Glidecreme 100 ml
  • Pris: Kr. 229.00
  • VareID: 851674003015
  • Gratis Fragt: Ja, ved køb over kr. 600
  • Returret: 30 dage
  • Diskret levering: Ja

63% af kvinder i en undersøgelse har sexlegetøj liggende i skuffen jf. Alt for Damerne, der har lavet en stor undersøgelse omkring sexlegetøj. Næsten 30% synes stadig det er pinligt at købe sexlegetøj. Selvom der ikke er meget tabu over sexlegetøj i dag, så er der stadig en stor del af befolkningen, der ikke er vild med at at gå ind i en butik og købe sexlegetøj – så er det jo heldigt, at der er kommet online webshops, hvor man kan købe sexlegetøj døgnet rundt, og ikke risikerer at møde folk man kender på vej til eller fra butikken. Og man får oven i købet tilsendt pakken diskret direkte til døren.

Mange leder efter den billigste Überlube Luksus Glidecreme 100 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Überlube Luksus Glidecreme 100 ml her: billigste Überlube Luksus Glidecreme 100 ml

Der er mange forskellige varianter af sexlegetøj på markedet, og uanset om du skal købe dit første sexlegetøj eller du allerede har skuffen fuld og bare lige skal supplere lidt med noget nyt, så finder du her på siden mange gode og frække muligheder. Der er alt lige fra de lyserøde plyshåndjern til de mere hardcore S/M ting, så gå på opdagelse på siden og find det legetøj, der lige passer til dig/jer.

Kan man give sexlegetøj i julegave?

Ja det kan man sagtens – det er dog god skik lige at fortælle modtageren, at det er en pakke, som vedkommende nok gerne vil åbne lidt senere og ikke sammen med hele familien rundt om juletræet. Det kan være en julegave til ens partner, så man forlænge den søde juletid lidt julenat. Det kan jo blive starten på en god tradition, hvor man giver hinanden et stykke sexlegetæj i julegave og dermed får prøvet lidt forskellligt af. Et par plyshåndjern gør det også godt til pakkeleg med veninderne, hvor måske er kørt lidt træt i de sædvanlige duftlys og håndcremer.