Nike Spilletrøje Park VI Guld

DKK 169,00

Ensfarvet spilletrøje fra Nike Trøjen har Dri-FIT mesh paneler i begge sider samt på ryggen, som medvirker til optimal ventilation og svedtransportering. … læs mere her

Varenummer (SKU): 725891-738 Varekategorier: ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Nike Spilletrøje Park VI Guld her:
Nike Spilletrøje Park VI Guld

Sport og sportsudstyr hænger nærmest uløseligt sammen – for at spille fodbold, skal man bruge fodboldstøvler, benskinner osv. Og som du sikkert allerede ved, er det ikke helt ligemeget, hvilket sportsudstyr du bruger, når du dyrker din sport. Både rent funktionelt men også mentalt har det en indflydelse på dine præstationer.

✔ 30 dages returret på Nike Spilletrøje Park VI Guld
✔ Gratis Fragt ved køb over kr. 699

Nike Spilletrøje Park VI Guld Fakta

  • Navn: Nike Spilletrøje Park VI Guld
  • Pris: Kr. 169.00
  • Mærke: Nike
  • VareID: 725891-738
  • Fragt pris: Kr. 30.00
  • Kategori: Fodboldtrøjer > Nike Træningstrøjer

Mange leder efter den billigste Nike Spilletrøje Park VI Guld på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Nike Spilletrøje Park VI Guld her: billigste Nike Spilletrøje Park VI Guld

Dyrker du meget sport? Så er du kommet til den rigtige hjemmeside med et kæmpe stort udvalg af sportsudstyr. Det primære fokus er lagt på fodboldsporten, men du finder også udstyr til løb og lidt andet. Her er udstyr både til begynderen og til den øvede fodboldspiller. Det hele bliver lidt lettere med det rette grej, og vi er overbeviste om, at du bliver glad for Nike Spilletrøje Park VI Guld – og hvis det mod forventning ikke skulle ske, så har du hele 30 dages returret.

Fodboldudstyr fås i alle prisklasser

Selvom alle de professionelle fodboldspillere spiller med udstyr til mange tusinde kroner, så behøver man ikke at have det, for at blive en rigtig god fodboldspiller, og slet ikke for at spille herhjemme som ungdomsspiller. Faktisk har mange af de professionelle fodboldspillere aldrig spillet i særlig godt udstyr, før de blev købt af de større klubber. Mange kommer fra faddige kår, hvor de skulle spille i ødelagte fodboldsstøvler, ingen benskinner og med bolde, som var lavet af affald og tape.
Køb Nike Spilletrøje Park VI Guld i dag med 30 dages returret og få den leveret direkte til din adresse.

Find den rigtige størrelse

Det er også særligt vigtigt, at du finde udstyr i den helt rigtige størrelse. Størrelsen er altafgørende for, at udstyret virker optimalt, og beskytter som det skal. Hvis ikke du køber de rigtige størrelser, så risikerer du, at få skader, fordi det ikke passer dig korrekt.