Nike Flex Strike Shorts – Grøn

DKK 299,00

Nike Flex Træningsshorts er både komfortabel og praktisk. Shortsene er lavet i Nikes flex materiale som strækker sig med din krops bevægelser for optimal bevæge … læs mere her

Varenummer (SKU): 804298-364 Varekategorier: ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Nike Flex Strike Shorts – Grøn her:
Nike Flex Strike Shorts - Grøn

Sport og sportsudstyr hænger nærmest uløseligt sammen – for at spille fodbold, skal man bruge fodboldstøvler, benskinner osv. Og som du sikkert allerede ved, er det ikke helt ligemeget, hvilket sportsudstyr du bruger, når du dyrker din sport. Både rent funktionelt men også mentalt har det en indflydelse på dine præstationer.

✔ 30 dages returret på Nike Flex Strike Shorts – Grøn
✔ Gratis Fragt ved køb over kr. 699

Nike Flex Strike Shorts – Grøn Fakta

  • Navn: Nike Flex Strike Shorts – Grøn
  • Pris: Kr. 299.00
  • Mærke: Nike
  • VareID: 804298-364
  • Fragt pris: Kr. 30.00
  • Kategori: Shorts > Nike shorts

Mange leder efter den billigste Nike Flex Strike Shorts – Grøn på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Nike Flex Strike Shorts – Grøn her: billigste Nike Flex Strike Shorts – Grøn

Dyrker du meget sport? Så er du kommet til den rigtige hjemmeside med et kæmpe stort udvalg af sportsudstyr. Det primære fokus er lagt på fodboldsporten, men du finder også udstyr til løb og lidt andet. Her er udstyr både til begynderen og til den øvede fodboldspiller. Det hele bliver lidt lettere med det rette grej, og vi er overbeviste om, at du bliver glad for Nike Flex Strike Shorts – Grøn – og hvis det mod forventning ikke skulle ske, så har du hele 30 dages returret.

Fodboldudstyr fås i alle prisklasser

Selvom alle de professionelle fodboldspillere spiller med udstyr til mange tusinde kroner, så behøver man ikke at have det, for at blive en rigtig god fodboldspiller, og slet ikke for at spille herhjemme som ungdomsspiller. Faktisk har mange af de professionelle fodboldspillere aldrig spillet i særlig godt udstyr, før de blev købt af de større klubber. Mange kommer fra faddige kår, hvor de skulle spille i ødelagte fodboldsstøvler, ingen benskinner og med bolde, som var lavet af affald og tape.
Køb Nike Flex Strike Shorts – Grøn i dag med 30 dages returret og få den leveret direkte til din adresse.

Find den rigtige størrelse

Det er også særligt vigtigt, at du finde udstyr i den helt rigtige størrelse. Størrelsen er altafgørende for, at udstyret virker optimalt, og beskytter som det skal. Hvis ikke du køber de rigtige størrelser, så risikerer du, at få skader, fordi det ikke passer dig korrekt.