Juventus Jakke Anthem – Blå/Hvid

DKK 449,00

Jakken er lavet i et holdbart polyestermateriale, hvilket giver god slidstyrke og komfort. Anthem jakken har fuld lynlås, samt en lav opretstående ribkrave. Der … læs mere her

Varenummer (SKU): AP1766 Varekategorier: ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Juventus Jakke Anthem – Blå/Hvid her:
Juventus Jakke Anthem - Blå/Hvid

Sport og sportsudstyr hænger nærmest uløseligt sammen – for at spille fodbold, skal man bruge fodboldstøvler, benskinner osv. Og som du sikkert allerede ved, er det ikke helt ligemeget, hvilket sportsudstyr du bruger, når du dyrker din sport. Både rent funktionelt men også mentalt har det en indflydelse på dine præstationer.

✔ 30 dages returret på Juventus Jakke Anthem – Blå/Hvid
✔ Gratis Fragt ved køb over kr. 699

Juventus Jakke Anthem – Blå/Hvid Fakta

  • Navn: Juventus Jakke Anthem – Blå/Hvid
  • Pris: Kr. 449.00
  • Mærke: adidas
  • VareID: AP1766
  • Fragt pris: Kr. 30.00
  • Kategori: Jakke > Juventus

Mange leder efter den billigste Juventus Jakke Anthem – Blå/Hvid på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Juventus Jakke Anthem – Blå/Hvid her: billigste Juventus Jakke Anthem – Blå/Hvid

Dyrker du meget sport? Så er du kommet til den rigtige hjemmeside med et kæmpe stort udvalg af sportsudstyr. Det primære fokus er lagt på fodboldsporten, men du finder også udstyr til løb og lidt andet. Her er udstyr både til begynderen og til den øvede fodboldspiller. Det hele bliver lidt lettere med det rette grej, og vi er overbeviste om, at du bliver glad for Juventus Jakke Anthem – Blå/Hvid – og hvis det mod forventning ikke skulle ske, så har du hele 30 dages returret.

Fodboldudstyr fås i alle prisklasser

Selvom alle de professionelle fodboldspillere spiller med udstyr til mange tusinde kroner, så behøver man ikke at have det, for at blive en rigtig god fodboldspiller, og slet ikke for at spille herhjemme som ungdomsspiller. Faktisk har mange af de professionelle fodboldspillere aldrig spillet i særlig godt udstyr, før de blev købt af de større klubber. Mange kommer fra faddige kår, hvor de skulle spille i ødelagte fodboldsstøvler, ingen benskinner og med bolde, som var lavet af affald og tape.
Køb Juventus Jakke Anthem – Blå/Hvid i dag med 30 dages returret og få den leveret direkte til din adresse.

Find den rigtige størrelse

Det er også særligt vigtigt, at du finde udstyr i den helt rigtige størrelse. Størrelsen er altafgørende for, at udstyret virker optimalt, og beskytter som det skal. Hvis ikke du køber de rigtige størrelser, så risikerer du, at få skader, fordi det ikke passer dig korrekt.